• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Іноземні партнери долучаться до забезпечення українських аграріїв генераторами
    Опубликовано: 2022-11-30 15:53:52

    Іноземні партнери долучаться до забезпечення українських аграріїв генераторами

    У Державному аграрному реєстрі (ДАР) розпочалося опитування, метою якого є оцінка потреб аграріїв в аварійному живленні електроенергією виробничих об’єктів.

    Про це повідомила пресслужба Мінагрополітики. 

    У відомстві відзначили, що внаслідок російських ракетних ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури існують перебої з електропостачанням в тому числі й на об'єкти сільськогосподарської діяльності. 

    Заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик відзначив, що Мініагрополітики вже звернулось до іноземних партнерів та благодійних організацій з проханням надати генераторне обладнання для живлення сільськогосподарської інфраструктури.

    «‎Опитування допоможе встановити фактичну потребу сільгоспвиробників у генераторах аварійного живлення», — зауважив він.

    Всі аграрії, зареєстровані станом на 20 листопада у ДАР, як юридичні особи так і ФОПи, отримали посилання на заповнення анкети. Нові користувачі, які будуть зареєстровані в ДАР з 29 листопада по 7 грудня, також отримають на електронну пошту посилання на опитувальний лист. Анкетування триватиме до 7 грудня.

    Нагадаємо, що несподіваний попит на генератори змусив окремі мережі підняти ціни на пальне на 0,5-1 грн/л. 

    https://latifundist.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.