• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Виробники рису в Японії все частіше переходять на вирощування пшениці та сої
    Опубликовано: 2022-10-20 14:36:42

    Виробники рису в Японії все частіше переходять на вирощування пшениці та сої

    Все більше фермерів в Японії припинили виробництво рису, попит на який скорочується, і замість цього вирощують пшеницю, овочі та інші культури, заохочувані державними субсидіями, повідомляє УкрАгроКонсалт з посиланням на Nippon.

    За оцінками міністерства сільського господарства, у 2022 році принаймні 3000 гектарів рисових полів по всій країні було перетворено на посівні поля, що різко збільшилося з менш ніж 100 гектарів у попередні роки.

    «Ідея просування продукції, яка відповідає попиту, поширюється», — сказав представник міністерства.

    У п’ятницю міністерство повідомило, що в 2022 році площі посіву рису скоротилися на 52 000 га, або на 4 відсотки, порівняно з попереднім роком.

    У той час як багато фермерів, які займаються вирощуванням рису, перейшли на рис для годування тварин, який можна вирощувати, не вносячи змін у рисові поля, все більше число перетворюють свої рисові поля на посівні поля для виробництва пшениці, сої, овочів та фруктів.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.