Виробники рису в Японії все частіше переходять на вирощування пшениці та сої

20 окт, 14:36

Виробники рису в Японії все частіше переходять на вирощування пшениці та сої

Все більше фермерів в Японії припинили виробництво рису, попит на який скорочується, і замість цього вирощують пшеницю, овочі та інші культури, заохочувані державними субсидіями, повідомляє УкрАгроКонсалт з посиланням на Nippon.

За оцінками міністерства сільського господарства, у 2022 році принаймні 3000 гектарів рисових полів по всій країні було перетворено на посівні поля, що різко збільшилося з менш ніж 100 гектарів у попередні роки.

«Ідея просування продукції, яка відповідає попиту, поширюється», — сказав представник міністерства.

У п’ятницю міністерство повідомило, що в 2022 році площі посіву рису скоротилися на 52 000 га, або на 4 відсотки, порівняно з попереднім роком.

У той час як багато фермерів, які займаються вирощуванням рису, перейшли на рис для годування тварин, який можна вирощувати, не вносячи змін у рисові поля, все більше число перетворюють свої рисові поля на посівні поля для виробництва пшениці, сої, овочів та фруктів.

https://ukragroconsult.com/


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/334037.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM