• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Страхова компанія «ПРОВІДНА» під час війни виплатила понад 175 мільйонів гривень відшкодувань
    Опубликовано: 2022-09-26 12:37:52

    Компанія оперативно адаптувалась до надзвичайних умов і продовжує підтримувати українців.

    Повномасштабна війна торкнулася кожного українця, не оминувши бізнес, у тому числі й страхові компанії. Воєнний стан вніс у роботу страховиків суттєві корективи. Зіткнувшись із критичним зменшенням надходжень страхових премій, компанії вимушені працювати в надзвичайних умовах. Усі проблеми ринку відчула на собі й страхова компанія «ПРОВІДНА». Та попри всі виклики воєнного часу, компанія повноцінно працює та активно підтримує економіку України.

    Наперекір складним обставинам, у яких опинився український бізнес від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну, СК «ПРОВІДНА» продовжує сумлінно виконувати свої зобов’язання перед клієнтами, максимально спрощуючи процедуру врегулювання збитків та сплачуючи страхове відшкодування. Від початку року компанія виплатила понад 175 мільйонів гривень страхових відшкодувань.

    Як страхова компанія «ПРОВІДНА» підтримує країну під час війни

    Страхова компанія «ПРОВІДНА» несе зобов’язання, згідно з договорами страхування в повному обсязі. Це стосується всіх договорів: і тих, які укладені до початку великої війни, та тих, які укладені після 24 лютого 2022 року. Компанія забезпечує надійний страховий захист українців, окрім того  адаптує свої страхові продукти під реалії сьогодення і підтримує країну в цей важкий період.

    Задля підтримки економіки «ПРОВІДНА» завчасно сплачує податки, наповнюючи державний бюджет. Всього з початку 2022 року «ПРОВІДНА» вже поповнила державну скарбницю на понад 46,2 мільйона гривень.

    СК «ПРОВІДНА» опікується своїми співробітниками, регулярно та в повному обсязі сплачуючи заробітну плату. Понад 2500 співробітників компанії продовжують працювати у всіх куточках України, адже «ПРОВІДНА» не скорочувала свого штату, не зменшувала заробітну плату й жодного разу не затримувала її. Компанія продовжує забезпечувати працівників гідною роботою та зарплатнею в цей нелегкий для всієї країни та бізнесу час.

    Компанія забезпечує інформування про те, де постраждалі від війни українці можуть отримати допомогу. З початком війни на офіційному сайті компанії та сторінці «ПРОВІДНОЇ» у фейсбуку здійснювалося інформування біженців, вимушених переселенців, а також спрямування відвідувачів на цільові сторінки збору коштів на допомогу ЗСУ. Серед клієнтів компанії є воїни ЗСУ, тож компанія надає гідний страховий захист їм та їхнім сім’ям. Окрім того, співробітники компанії захищають Україну в лавах української армії.

    «ПРОВІДНА» планує долучатися до відбудови України і вже заручилася підтримкою акціонерів. Ще з початку війни вони заявили про свою готовність активно підтримувати процеси розбудови держави після перемоги.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.