• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Які бувають засоби для захисту рослин та чим вони відрізняються
    Опубликовано: 2022-09-19 23:02:55

    При вирощуванні різних культур необхідно пам'ятати, що їм необхідні не тільки правильний догляд, кліматичні умови, добрива, а й спеціалізовані засоби для захисту. Використання таких препаратів дозволяє мінімізувати та повністю усунути негативний вплив низки факторів, у тому числі шкідників, хвороб, бур'янів та багато іншого.

    Залежно від виду, засоби захисту рослин можна купити у вигляді порошку, спрею, концентрованого складу.

    Класифікація засобів захисту рослин

    Для агропідприємств та приватних осіб, які займаються вирощуванням різних культур, представлено великий асортимент препаратів. Вони допомагають захистити рослини від хвороби, комах, перепадів температур, розвитку бур'янів й т.і. Розрізняють такі види цих препаратів:

    • Гербіциди. Ці препарати створені для того, щоб частково чи повністю усувати бур'ян.
    • Фунгіциди. Це спеціальні засоби, завдання яких полягає у профілактиці та лікуванні захворювань. Вони використовуються у тому випадку, коли джерелами інфікування є грибкові організми.
    • Інсектициди – спеціальні склади, які створені для усунення комах, що шкодять рослинам. Залежно від своєї дії препарати діляться на три групи – системні, кишкові, контактні. Залежно від спрямованості їх поділяють на дві групи – лярвоциди (знищують личинки) та овіциди (дія спрямована на знищення яєць комах).
    • Гідрогель. Є полімером, який здатний поглинати велику кількість вологи. Грамотне використання дає можливість зменшити періодичність поливів.
    • Родентициди. Це кошти, дія яких спрямована на боротьбу з гризунами.
    • Біопрепарати. Ці засоби розроблені для боротьби зі збудниками хвороби та шкідниками. Головною їх перевагою є склад – живі організми та корисні бактерії.
    • Протруйники – хімічні препарати, що використовуються для обробки посадкового матеріалу від хвороботворних організмів.
    • Побілка та замазка – ці засоби використовуються для обробки дерев та чагарників. Робиться це з метою захисту від перепадів температур, розвитку грибкових захворювань, ураження сонячними променями.
    • Препарати, які захищають від шкідників, що зимують.
    • Прилипачі – допоміжні засоби, які використовуються для того, щоб закріпити засоби захисту рослин на поверхні листових пластин.

    Биологические средства защиты растений в Украине на 2022 | Агроэксперт-Трейд

    Кожен засіб, незалежно від його складу (хімічний або біологічний) вимагає акуратності та обережності у використанні. Необхідно використовувати засоби індивідуального захисту. Перед застосуванням слід уважно вивчити інструкцію від виробника. Не рекомендується збільшувати дозування для більш ефективного або швидкого результату.

    Де придбати якісні та надійні засоби захисту рослин

    На сільськогосподарському ринку представлений величезний асортимент препаратів захисту рослин. Їхніми виробниками є як вітчизняні, так і зарубіжні компанії. На сайті Agrocatalog.info представлений великий асортимент продукції. Вибираючи те чи інше оголошення про продаж засобів для захисту рослин, Ви можете не тільки ознайомитися з товаром, але й переглянути інформацію про компанію, яка розмістила оголошення. Це дає можливість зменшити ризик придбання неякісного товару, а отже зелені насадження будуть цілими, що позитивно позначиться на фінансовій стабільності.

    На Agrocatalog.info власники агробізнесу, а також приватні особи, мають можливість розмістити інформацію про своє підприємство та додати каталог продукції, що випускається. Тут також можна розміщувати пропозиції щодо продажу або купівлі товарів. Окрім оголошень, на представленому сайті Ви також можете ознайомитись з великою базою корисних статей на агро тематику.

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.