• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Оприлюднено план розширення зернового коридору
    Опубликовано: 2022-09-01 14:03:15

    Уряд працює над розширення «зернового коридору» на інші порти та металопродукцію. Про це розповів міністр інфраструктури України Олександр Кубраков в інтерв’ю «Економічній правді», пише agronews.ua.

    Він підкреслив, що приблизно 40% української аграрної продукції раніше йшли на експорт саме з Миколаївського порту. Там багато зернових терміналів наших і міжнародних компаній.

    «Тому, звичайно, ми хочемо, щоб він був в Ініціативі. Ми над цим працюємо. Нас турбує одна умова: безпека. Гарантом цієї безпеки, якщо ми діємо винятково в межах Ініціативи, можуть бути лише ООН і Туреччина», — пояснив міністр.

    Також Кубраков зауважив, що через морські порти планують відправляти металопродукцію.

    «Теоретично все можливо, ми над цим теж працюємо. Звичайно, це один із найбільших пріоритетів, щоб коридор був розширений на весь експорт-імпорт, який потрібен нашій державі. Настане час, коли цим коридором підуть судна не тільки з аграрною продукцією», — запевнив він.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.