• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ще шість суховантажів отримали дозвіл на вивіз зерна з українських портів
    Опубликовано: 2022-08-16 10:04:02

    Ще шість суховантажів отримали дозвіл на прохід через морський гуманітарний коридор у Чорному морі. Про це повідомляє Голос Америки.

    Як зазначається, Спільний координаційний центр (СКЦ) у рамках Чорноморської зернової ініціативи ООН дозволив шести суднам, що прибули для перевірки, прохід через морський гуманітарний коридор у Чорному морі, щоб вивезти з України зерно, заблоковане на початку повномасштабного вторгнення.

    Два з цих судів MV Kafkam Etler та MV Zelek Star вже пройшли інспекцію у Мармуровому морі та можуть вирушати до Чорноморська Одеської області на завантаження.

    На 15 серпня заплановано інспекцію решти чотирьох суден – MV Great Arsenal, MV Zumrut Ana, MV Ocean S, MV Kubrosliy. У разі успішної перевірки вони також вирушать до Чорноморська.

    За процедурами, узгодженими СКЦ, усі учасники перевірки координують роботу зі своїми військовими та іншими відповідними органами.

    Як повідомили у СКЦ, це потрібно, щоб забезпечити безпечний прохід комерційних судів у рамках Чорноморської зернової ініціативи.

    Наталия Медведева

    ЛIГАБiзнесIнформ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.