• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні видано перші гранти на створення садів
    Опубликовано: 2022-08-10 12:07:36

    Станом на 5 серпня вже видано перші 13 грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства в межах урядової програми «єРобота». Про це повідомляє пресслужба Мінагрополітики, пише agronews.ua.

    Так, першими в освоєнні нової підтримки бізнесу стали агропідприємства з Одеської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Волинської областей, Чернівецької та Закарпатської областей.

    «Площі угідь для садівництва заявників варіюються від 1,34 до 25 га, як і суми гранту: від 360 тис. грн до 10 млн грн на одного отримувача. Загальна площа становить 177,39 га на суму 45,8 млн грн», — зазначається у повідомленні.

    Вирощування лохини, чорниці, яблуневих, грушевих садів та ліщини — найактуальніші напрями, за якими аграрії подавались на грант.

    Основна умова для учасників програми — створення робочих місць згідно з умов Порядку. Крім того, Програма передбачає співфінансування: від 30% власних коштів забезпечує її учасник, а 70% — держава. Цими коштами можна оплатити будь-які витрати, які пов’язані з погодженим проектом висадки насаджень.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.