• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З Чорноморська вийшли ще два судна: одне – до Туреччини, інше – до Кореї
    Опубликовано: 2022-08-10 10:01:33

    У вівторок, 9 серпня, з порту "Чорноморськ" вирушили ще два судна із загальним обсягом вантажу 70 000 тонн, повідомило Міністерство інфраструктури.

    Судно RAHMI YAGCI доставить 5300 тонн соняшникового шроту до Туреччини, а балкер-панамакс OCEAN LION – 64 720 тонн кукурудзи до Південної Кореї. Це вже друге судно-панамакс, що вирушає з порту "Чорноморськ".

    Загальна кількість суден, які скористалися "зерновим коридором" сягнула 14. З них одне прибуло на завантаження у Чорноморськ і ще одне туди прямує.

    За дев’ять днів роботи зернового коридору з українських портів вийшло 12 суден, які вивезли понад 370 000 тонн агропродукції до семи країн світу. Шість із них уже успішно дісталися Туреччини.

    Перше судно Razoni з українським зерном у межах стамбульської угоди вийшло з порту Чорноморська 1 серпня. Воно прямувало до Лівану, але в останній момент стало відомо, що покупець відмовився від замовленого зерна через зрив термінів постачання.

    Андрей Водяный

    ЛIГАБiзнесIнформ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.