• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціни на буряк суттєво упали
    Опубликовано: 2022-08-06 11:08:19

    Ціни на буряк в Україні знижуються другий тиждень поспіль, повідомляють аналітики проєкту EastFruit. Учасники ринку вважають причиною такої цінової ситуації надлишок пропозиції буряка на ринку при досить низькому попиті, пише agronews.ua.

    Наразі основні продажі буряка – 12-16 грн/кг, що в середньому на 27% дешевше, ніж минулого тижня. Чергове зниження відпускних цін у сегменті експерти галузі пов’язують із перенасиченням ринку буряком. Також сьогодні спостерігається значне зниження попиту на буряк, а збирання врожаю йде досить активно майже у всіх регіонах країни. За таких умов виробники змушені йти на поступки покупцям і знижувати відпускні ціни.

    Попри те, що ціна на буряк в Україні знижується вже другий тиждень поспіль, вона все одно значно вище тогорічної. На кінець липня 2021 року буряк коштував у середньому в 1,6 раза дешевше, ніж сьогодні.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.