• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аграрії закликали Раду підтримати законопроект про вдосконалення процедур приватизації держпідприємств
    Опубликовано: 2022-07-28 13:07:32

    Асоціація “Український клуб аграрного бізнесу” закликала парламентарів ухвалити в другому читанні законопроект № 7451, який вносить деякі зміни стосовно вдосконалення процедур приватизації державних підприємств. Про це повідомили у пресслужбі Асоціації, передає УНН.

    Цитата

    “Наразі українським аграріям терміново потрібен доступ до інфраструктури зберігання та переробки зернових, яку можуть забезпечити об’єкти державних підприємств – комбінати хлібопродуктів та спиртзаводи. Цей законопроект розблоковує процес приватизації і дозволяє підприємцям запустити нові виробництва та гарантувати продовольчу безпеку держави в найближчій перспективі. Зокрема прийняття законопроекту надасть можливість розблокувати приватизацію нині непрацюючих державних підприємств – 7 комбінатів хлібопродуктів та 31 спиртзавод”, - йдеться у повідомленні.

    Також в Асоціації зазначили, що відновлення роботи таких підприємств та їх модернізація з боку приватних інвесторів дозволить використати наявний потенціал для вирішення проблем зберігання зерна та його переробки, у тому числі можливості виробництва біоетанолу, а також створити нові робочі місця.

    Нагадаємо

    Українські аграрії зібрали 6,5 млн тонн нового врожаю. Загалом цьогоріч урожай зернових та олійних культур очікується на рівні 65-70 мільйонів тонн, що становить близько 70% від показника 2020/21 років.

    Ірина Макаренко

    Джерело: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.