• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені створили супер солодкий сорт слив
    Опубликовано: 2022-07-30 12:03:09

    Вчені створили новий сорт сливи під назвою Tasty Sweet. Це солодкий сорт з твердою структурою. Про це повідомляє agronews.ua.

    «Сливи є важливим продуктом у сегменті літніх фруктів, але за останні кілька років сорти, доступні на ринку, часто не виправдовували очікувань споживачів. Ось чому ми вирішили розробити фрукт, здатний ще раз підтвердити ідентичність сливи та її роль», — йдеться у записці трьох компаній..

    Середньоранній сорт Tasty Sweet характеризується сильними рослинами, які дають круглі плоди з виразним фіолетовим кольором та твердою жовтою м’якоттю. Сливи дозрівають приблизно на другому тижні липня. Сорт має велику продуктивність і його легко вирощувати

    «Tasty Sweet має унікальні характеристики та вирощується лише трьома провідними виробниками – Agrintesa, Sapore di Romagna та Spreafico.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.