• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фермер реалізував ячмінь за раніше задекларованою ціною
    Опубликовано: 2022-07-21 12:31:19

    Фермер реалізував ячмінь за раніше задекларованою ціною

    Цього року ФГ «Широкоступ» на Київщині вдалося реалізувати ячмінь компанії з виробництва пива за хорошою ціною. Пивовари виконали умови договору і заплатили ту ціну, яка була задекларована.

    Про це AgroPortal.ua повідомив власник ФГ «Широкоступ» Олександр Широкоступ.

    «Це дало нам значну підтримку і обігові кошти. Тож цього року посіяли 260 га ярого ячменю пивоварного чеської селекції сорту Себастьян. Якщо з виробником пива співпраця продовжиться і підтвердиться, то наступного року ще на 30% збільшимо площі під ячменем за рахунок скорочення кукурудзи», — розповідає Олександр Широкоступ.

    Він додає, що в планах на наступний рік перехід на культури, які потребують менше затрат. У сівозміні господарства з’явиться більше гречки, оскільки на неї затратна частина невелика, але й заробити на ній буде складно.

    «Також збільшимо вдвічі площі під соєю — до 500 га, адже є споживання цієї культури на внутрішньому ринку, і попит буде. Плануємо посіяти 200 га цукрового буряку. Вирощуватимемо ті культури, щодо яких маємо домовленості про збут. Бо в господарствах, де зробили ставку на соняшник та кукурудзу, особливо на експортно орієнтовану кукурудзу, ситуація дуже складна», — зазначає Олександр Широкоступ.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.