• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Переговори щодо зерна на просунутій стадії, але все може зірватися будь-якої миті – Кулеба
    Опубликовано: 2022-07-21 10:07:59

    Переговори щодо відновлення експорту українського зерна, яке заблокували у портах Чорного моря російські окупанти, досягли просунутої стадії, але все може зірватися будь-якої миті. Про це сказав міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в етері телемарафону.

    Кулеба наголосив, що переговори дуже складні.

    "Ведуться на дуже такій серйозній вертикалі: від генерального секретаря ООН до технічних експертів, які сидять і відпрацьовують деталі. Є чітке доручення президента: всі деталі мають бути відпрацьовані таким чином, щоб усунути будь-яку загрозу для України з моря. І все це дуже складно", – пояснив міністр.

    Він зазначив, що все, про що вже вдалося домовитися, може зірватися будь-якої миті, і нагадав правило дипломатії – ніщо не погоджено, поки все не погоджено.

    "Все може зірватися в будь-який момент, але зараз ми, справді, на дуже просунутій стадії, і, сподіваємось, що Росія буде поводитися відповідально і підпишеться під тими зобов’язаннями, що передбачені проєктом цієї домовленості", – сказав глава МЗС.

    Наталия Медведева

    ЛIГАБiзнесIнформ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.