• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені вивели нові сорти дині, стійкі до борошнистої роси та попелиці
    Опубликовано: 2022-07-20 13:04:07

    Вчені вивели нові сорти дині, стійкі до борошнистої роси та попелиці. Про це повідомляє freshplaza.com, пише agronews.ua.

    Нові сорти дині Galia, стійкі до борошнистої роси та попелиці

    Що стосується дині Galia, то компанія випускає нові сорти Бернал і Майорал, обидва стійкі до борошнистої роси та попелиці.

    «Galia — це диня для великого ринку, на відміну від динь для внутрішнього споживання, таких як Piel de Sapo в Іспанії, Branco в Португалії або Charentais у Франції. Нам вдалося змусити наші сорти вказувати дуже чітко, коли настав ідеальний час для їх збору».

    Останніми роками споживання дині досить сильно коливалося. «На полицях магазинів зростає конкуренція з іншими фруктами, такими як манго, ананаси, ківі тощо, і це стосується таких видів дині, як Cantaloupe. Проте покращення якості та однорідності в Смак у всьому виробничому календарі дозволяє споживанню зростати на таких ринках, як Дубай, на додаток до традиційних напрямків Європи та Азії.

    Як новинку, насіннєва компанія запускає новий сорт (ще без комерційної назви), з характеристиками, подібними до Konquista, додаючи стійкість до борошнистої роси та попелиці.

    Дані сорти досягли значного прогресу щодо стійкості до попелиці.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.