• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні знижуються ціни на кукурудзу
    Опубликовано: 2022-07-23 10:07:45

    За даними ІА «АПК-Інформ», поточного тижня цінова ситуація на українському ринку кукурудзи продовжує розвиватися в знижувальному тренді, пише  agronews.ua.

    Тиск на ціни продовжують чинити надлишкова кількість пропозицій на внутрішньому ринку, прогнозовані великі перехідні залишки даної культури на тлі обмежених експортних можливостей, зменшення інтересу до української кукурудзи на зовнішньому ринку та подальше зниження попиту переробних та тваринницьких підприємств, які вже сформували достатні обсяги зернової для подальшої роботи й закуповували зернову лише за необхідності й переважно невеликими обсягами.

    Також зниженню цін сприяли просування збирання нового врожаю пшениці та ячменю і їх стрімке подешевшання.

    Так, ціни попиту на фуражну кукурудзу відносно показників минулого тижня знизилися на 100-400 грн/т, а в деяких випадках – й на 500-600 грн/т, і станом на 14 липня в більшості регіонів озвучуються в діапазоні 3400-4800 грн/т СРТ, і лише в південному регіоні подекуди досягають 4800-5400 грн/т СРТ.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.