• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Процеси, які відбуваються сьогодні в Україні, приведуть до позитивних результатів – Віктор Ющенко
    Опубликовано: 2005-09-30 15:11:00
    Президент України Віктор Ющенко перекй, що сьогодні в Україні відбуваються процеси, які у майбутньому приведуть до позитивних результатів.
    «Це унікальний період. Ще буде достойна оцінка тих речей, які сьогодні закладені», –заявив Глава держави, спілкуючись із журналістами в Києві після закладання капсули у фундамент майбутнього Музею Івана Марчука.
    Відповідаючи на запитання про зниження рейтингу влади, Президент висловив переконання, що «трагедії у цьому немає». В. Ющенко перекй, що одна з причин такої ситуації – недостатня поінформованість суспільства стосовно подій, які відбуваються у країні, зокрема, щодо ряду відставок вищих посадовців. «Останні вісім місяців нація переживає досить сильні політичні шоки і радикальні розв'язки, які відбуваються в українській політиці. З дуже багатьох питань люди не достатньо інформовані, а значить, не можуть зайняти чіткої позиції», – сказав він.
    На думку Глави держави, відставка уряду та звільнення, що відбулися в Секретаріаті Президента, стали «серйозними іспитами» навіть для прихильників нової влади. Однак, перекй Президент, в Україні сьогодні «робляться великі справи» і «цей крок тільки додасть нової динаміки». «Його ще треба багатьом пояснити, щоб люди не керувалися плітками, міфами, легендами. Це не питання одного дня», – вважає В. Ющенко.
    Глава держави наголосив, що сьогодні в Україні вперше розгорнута «відкрита, чесна, без обмежень дискусія, і не тільки політична», та відзначив роль українських журналістів, які «намагаються розібратися в тому, що відбувається».
    Офіційне інтернет-представництво Президента України
     
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.