• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Туреччина затримала російське судно з українським зерном, - Reuters
    Опубликовано: 2022-07-05 09:06:34

    Митні органи Туреччини затримали російське вантажне судно, яке перевозило зерно, яке РФ вкрала в України. Про це повідомляє Reuters із посиланням на посла України в Туреччині Василя Боднара.

    "У нас повна співпраця. Наразі судно стоїть біля входу до порту, воно затримане митними органами Туреччини", - заявив посол.

    Він уточнює, що доля корабля вирішуватиметься на засіданні слідчих у понеділок, 4 липня. При цьому, як наголосив Боднар, Україна сподівається на конфіскацію зерна.

    "Журналісти Reuters бачили судно, що розташоване приблизно за 1 км від берега і за межами порту Карасу 3 липня, без явних ознак руху на борту або інших суден поблизу", - повідомляють в агентстві.

    Нагадаємо, 1 липня до турецького порту Караса увійшов корабель Zhibek Zholy із зерном із окупованого Бердянська. Невдовзі Україна попросила Туреччину затримати вантажне судно під російським прапором.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.