• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Corteva опублікувала звіт про сталий розвиток та ESG
    Опубликовано: 2022-07-09 10:33:19

    Corteva опублікувала звіт про сталий розвиток та ESG

    Компанія підкреслює зобов'язання щодо вирішення найнагальніших глобальних проблем

    Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) опублікувала звіт щодо сталого розвитку та екологічних, соціальних та управлінських зусиль (ESG) за 2021 рік, надавши оновлену інформацію про прогрес компанії у прагненні розробляти науково-обґрунтовані пропозиції для вирішення найнагальніших екологічних, економічних та соціальних проблем у світі.

    Цей звіт відображає незмінну прозорість Corteva щодо екологічних, соціальних та управлінських зусиль (ESG). У звіті за 2021 рік наголошується на прагненні компанії до створення сільськогосподарської екосистеми, в якій можуть процвітати фермери, суспільство та бізнес, а також наміри Corteva покращувати життя тих, хто виробляє, і тих, хто споживає.

    «Проблеми, які стоять перед суспільством і планетою, вимагають термінових дій, і ми вважаємо, що сільське господарство відіграє життєво важливу роль у пошуку ефективних рішень, – сказав Чак Магро, головний виконавчий директор Corteva Agriscience. – Зосередивши увагу на тих галузях, які, на нашу думку, вплинуть на формування позитивного для клімату сільського господарства, ми створимо більш стійку та продуктивну продовольчу систему. Ми будемо покладатися на інновації та технології, щоб керувати нашою подорожжю».

    «Ми підтримуємо фермерів у всьому світі інструментами та інноваціями, необхідними для виробництва того, що вимагає наша продовольча система, зберігаючи при цьому ресурси та підтримуючи землю, — говорить Сем Ітінгтон, директор з технологій та цифрових рішень Corteva Agriscience. – Прогрес у цьому звіті описує наступний етап нашої роботи в галузі сталого розвитку і включає концентрацію зусиль на стійких інноваціях, біорізноманітті, викидах парникових газів, а також культурі залученості, різноманітності та рівності».

    Звіт про сталий розвиток та ESG за 2021 рік містить глобальну оновлену інформацію щодо ключових соціальних та екологічних тем. У звіті докладно розповідається про діяльність та результати роботи співробітників Corteva, спрямовані на покращення умов життя та діяльності фермерів, а також збереження ресурсів, піклування про землю, зміцнення спільнот та підвищення сталості діяльності компанії.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.