• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найбільший виробник алкоголю у світі йде з росії
    Опубликовано: 2022-07-04 18:09:26

    Британська корпорація Diageo, якій належать преміальні бренди алкогольних напоїв Smirnoff, Black Label, Johnnie Walker, Guinness, Baileys, Captain Morgan тощо, оголосила про вихід з російського ринку. Як передає Укрінформ, про це виданню «Комерсант» повідомили в представництві компанії, пише agronews.ua.

    «Після припинення експорту та продажу готової продукції нашим клієнтам у росії в березні ми прийняли непросте рішення про вимушене поступове скорочення комерційної діяльності в країні», – зазначили в Diageo.

    У компанії також додали, що процес згортання бізнесу Diageo у російській федерації триватиме близько шести місяців.

    Раніше в березні виробник тимчасово призупинив відвантаження готової продукції клієнтам у росії через вторгнення рф в Україну.

    Британській компанії Diageo – найбільшому світовому виробнику алкогольних напоїв класу преміум – належать 8 з 20 алкогольних брендів, що найбільше продаються у світі. В росії вона постачала продукцію до 70 тис. магазинів та 19 тис. ресторанів і барів.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.