• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні формують реєстр постраждалих через війну пасік
    Опубликовано: 2022-07-02 15:09:52

    Громадська організація «Всеукраїнське братство бджолярів України» збирає інформацію про постраждалі пасіки. Офіційно зареєструвати завдані збитки чи руйнування можна ЗА посиланням. Зараз цей реєстр формується, інформацію планують надати Мінагрополітики та донорам, які можуть допомогти у відновленні пасік. Про це повідомляє Тетяна Васильківська, Голова правління ГО «Всеукраїнське Братство Бджолярів України», інформує  Zemliak.com, пише  agronews.ua.

    Через війну росії в Україні багато пасік постраждали. Бджільництво на сході України взагалі опинилося під загрозою подальшого існування як галузі.

    «Шановні пасічники! Всеукраїнське Братство Бджолярів України як організація створює Реєстр зруйнований пасік через військову агресію рф. Ми розробили Реєстраційну анкету для фіксації випадків розорення і знищення пасік через бойові дії. Будь ласка, пересилайте тим бджолярам, хто постраждав», — повідомляє Тетяна Васильківська.

    До війни галузь бджільництва активно розвивалася на Луганщині та Донеччині. У Луганській області багато бджолярів займалися цією справою у Сватівському, Старобільському та Щастинському районах. Зараз саме ці райони Луганщини опинилися в окупації.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.