• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Співробітництво України та Росії має перейти в прагматичну площину
    Опубликовано: 2005-09-30 14:22:00
    Перебуваючи з робочим візитом у Москві Прем'єр-мiнiстр України Юрiй Єхануров заявив, що поїздка до Росiї - перший його зарубiжний вiзит як глави уряду - є свiдченням того, що в Українi розумiють важливiсть двостороннього спiвробiтництва. "Перший вiзит є свідченням того, що в Українi розумiють важливiсть взаємовiдносин між нашими країнами i урядами", - зазначив Глава українського Уряду.
    Глави урядів Росії та України під час своєї зустрічі домовились вже найближчим часом органiзувати роботу росiйсько-українського мiжурядового комiтету з питань торгово-економiчного спiвробiтництва. "Ми цей механiзм, я вважаю, ми найближчим часом задiємо", - сказав М.Фрадков.
    Зі свого боку Прем’єр-міністр України висловив сподiвання, що візит президента Росiї Володимира Путiна має дати поштовх роботi мiждержавної українсько-росiйської комiсiї i економiчного комiтету в його рамках.
    "Зараз треба iнтенсивно працювати, щоб нагнати упущене i об'єктивно розглянути тi проблеми, якi є у нас", - сказав Прем'єр-міністр. "Ми повиннi перейти в прагматичну площину вiдносин", - наголосив Юрій Єхануров.
    Глава українського Уряду висловив сподiвання на активiзацiю двостороннiх економiчних вiдносин, вiдзначивши зростання товарообiгу мiж двома країнами.
     
    Урядовий портал
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.