• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Миколаївщині сільгоспвиробникам дозволять працювати у комендантську годину
    Опубликовано: 2022-06-24 11:00:27

    Миколаївська обласна військова адміністрація підготувала розпорядження, яке дозволятиме сільгоспвиробникам працювати у комендантську годину. 

    Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram.

    За його словами, 22 червня вийде розпорядження, яке стосуватиметься роботи сільгоспвиробників в умовах війни, адже в регіоні вже розпочалося збирання врожаю. Наразі воно вже готове, але його доопрацьовують із суміжними областями.

    "Фури зможуть їздити в комендантську годину. Вдень великогабаритна техніка зможе переміщатися без дозволів у супроводі двох своїх машин "на аварійці". Техніка й люди, які залучені до збору врожаю, зможуть пересуватися в комендантську годину за погодженням районних військових адміністрацій", - йдеться у повідомленні.

    Водночас Віталій Кім наголосив, що будуть винятки, які опрацюють в особистому порядку.

    Варто зазначити, що на території Миколаївської області, починаючи з 20 травня, змінено тривалість комендантської години - вона триватиме з 22:00 до 06:00.  

    Також голова МВС Денис Монастирський наголосив, що на територіях України, де не ведуться бойові дії, ще рано говорити про повне скасування комендантської години, оскільки все ще є загроза з боку російської армії.

    Анастасія Дєдковська

    Інф. delo.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.