• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціни на полуницю неочікувано зміняться
    Опубликовано: 2022-06-23 15:09:58

    Торік в Україні о цій порі вже завершувався полуничний сезон. Проте цьогоріч через надзвичайно холодну весну сезон збору ягід зсунувся на цілу декаду. Через це пік полуничного сезону очікується лише найближчими днями, і ціни на полуницю ще мають впасти. Про це повідомляє biz.today.ua, пише agronews.ua.

    Такими прогнозами поділився фермер із Луцька Віктор Когуц, який замається вирощенням високоврожайної полуниці в себе на полі.

    “Цього року, як і в попередніх, холодна весна з частими нічними заморозками стає вже звичною. Через це наш сезон змістився ближче до літа на 1,5 тижні. Днями Facebook нагадав, що 17 червня 2021 р. в нас був останній збір полуниці, а зараз ягода ще є”, –  розповідає фермер.

    Із весни через  заморозки, що припали якраз на період цвітіння ягідних кущів, фермерам довелося добряче попрацювати задля збереження цвіту. На ніч доводилось укривати ягоду агроволокном. А вдень розкривати, аби бджоли могли запилювати цвіт.  Хоча і з бджолами нині в Україні не все гаразд, каже фермер. Із кожним роком їх стає дедалі менше.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.