• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Kernel завершив весняно-польові роботи
    Опубликовано: 2022-07-04 16:44:33

    Kernel завершив весняно-польові роботи

    Команди агрокластерів Kernel успішно провели весняно-польові роботи навіть у максимально наближених до фронту регіонах. Кампанія Агробізнесу охопила цього року 370 тисяч га.

    «Ми не відчули дефіциту насіння, засобів захисту рослин, добрив та пального. Все завдяки тому, що підготувалися ще за пів року до посівної», — говорить директор Агробізнесу Kernel Igor Chykin.

    Багато співробітників мобілізувалися та пішли захищати нашу країну на фронт. Після перегруповування підрозділів ми зберегли продуктивність посіву, щоб захищати Україну на наших полях та підприємствах.

    Окремі кластери навіть підвищили показники. Злагоджена та професійна робота команди здатна компенсувати обмеженість ресурсів.

    Частина площ у Чернігівській та Сумській областях до посівної знаходилися під окупацією. Команди на місцях акумулювали зусилля, щоб вчасно виконати роботу. Працівники Kernel допомагали ДСНС та військовим із розмінуванням доріг та перевіркою полів. Ще складніша ситуація зберігається на Харківщині. Посівна стала серйозним випробуванням, але працівники мужньо тримають аграрний фронт.

    Оцінка польової схожості показує, що показники за результатами посівної — у нормі.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.