• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Cargill закриває завод із переробки ріпаку у Британії
    Опубликовано: 2022-06-30 11:29:25

    Cargill закриває завод із переробки ріпаку у Британії

    Компанія Cargill планує закрити завод із переробки ріпаку у м. Халл, Англія.

    Закриття заводу пов’язане зі значним скороченням виробництва ріпаку у Великій Британії протягом останніх кількох років, що ускладнило постачання на завод сировини місцевого виробництва та посилило залежність від імпортованого ріпаку, пише Reuters.

    Уточнюється, що підприємство, яке розпочало роботу в 1985 р., має потужність переробки 750 т на добу, що дозволяє виробляти до 420 т ріпакового шроту та до 323 т ріпакової олії.

    Як зазначається, багато аграріїв у Великій Британії припинили вирощувати ріпак через проблеми зі шкідниками після заборони на використання інсектицидів, відомих як неонікотиноїди.
    За оцінками уряду країни, площа сівби ріпаку в Британії досягала 756 тис. га у 2012 р., але в 2021 р. скоротилася до 306 тис. га.
    Для довідки: Cargill Inc. — найбільша світова приватна компанія, що інвестує в харчове виробництво. Компанія працює в 68 країнах світу, займається продажами зерна, олії, цукру та інших продуктів. Також є найбільшим виробником сільськогосподарської продукції. 
    https://ukragroconsult.com/
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.