• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Статус кандидата прискорить входження України у внутрішній ринок ЄС – Шмигаль
    Опубликовано: 2022-06-25 13:46:19

    Статус кандидата прискорить входження України у внутрішній ринок ЄС – Шмигаль

    Прем’єр міністр України Денис Шмигаль зазначив, що статус кандидата у члени Євросоюзу значно прискорить процес повного входження України у внутрішній ринок Європейського Союзу.

    Як передає Укрінформ, про це він повідомив у своєму Твіттері.

    Зокрема, Шмигаль повідомив, що Єврокомісія затвердила висновок про надання Україні статусу кандидата в ЄС та подякував Президенту Європейської комісії Урсулі фон дер Ляєн за це рішення.

    “Статус кандидата значно прискорить процес повного входження України у внутрішній ринок ЄС і ефективно супроводжуватиме відбудову України відповідно до європейських стандартів”, – зазначив Прем’єр-міністр України.

    Також він додав, що “вже у статусі держави-кандидата та як майбутній член ЄС Україна готова робити суттєвий внесок в стратегічний розвиток і зміцнення ЄС шляхом взаємодії у рамках Європейського зеленого курсу, питаннях енергетичної безпеки, продовольчої стабільності та кращої сполученості України та ЄС”.

    Як повідомлялося, під час пресконференції за підсумками засідання колегії Європейської комісії Президент комісії Урсула фон дер Ляєн оголосила, що Єврокомісія рекомендує надати Україні статус кандидата в члени ЄС, що є обов’язковим формальним кроком перед розглядом питання на рівні Європейської ради.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.