• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент заклав капсулу в фундамент майбутнього Музею Івана Марчука
    Опубликовано: 2005-09-30 12:41:00
    Президент України Віктор Ющенко взяв участь у церемонії закладання першої цеглини Культурного центру «Музей художника Івана Марчука» на Андріївському узвозі в Києві.
    Глава держави разом із самим митцем та київським міським головою Олександром Омельченком заклали капсулу у фундамент музею.
    «Обов’язок держави – щоб такі геніальні люди як Іван Марчук відчували комфорт і повагу нації до їхньої роботи», – сказав Віктор Ющенко, звертаючись до присутніх. Він висловив переконання, що побудова Культурного центру стане хорошим прикладом для того, «щоб Київ обростав такими проектами». Крім того, зазначив Віктор Ющенко, це місце «нарешті збере докупи всі картини художника».
    Віктор Ющенко оглянув представлені полотна Івана Марчука та ознайомився з макетом будівництва центру.
    У заході також взяли участь перший заступник Голови Секретаріату Президента Іван Васюник, керівник Державного управління справами Ігор Тарасюк, народні депутати України, представники дипломатичних місій, творчої громадськості.
    18 квітня 2005 року Глава держави підписав Розпорядження, в якому доручив підтримати ініціативу творчої громадськості щодо створення на Андріївському узвозі Культурного центру «Музей художника Івана Марчука». Для втілення цієї ініціативи було засновано благодійний фонд.
    Офіційне інтернет-представництво Президента України
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.