• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Озвучено оновлені ціни на кукурудзу в Україні
    Опубликовано: 2022-05-02 15:02:03

    З початку минулого тижня в Україні багато покупців продовжують знижувати ціни попиту на фуражну кукурудзу. Про це повідомляє apk-inform.com, пише agronews.ua.

    Зниженню цін, в першу чергу, як і раніше, сприяє надлишкова кількість пропозицій зернової на ринку, що сформувалася внаслідок суттєвого зменшення темпів її постачання в експортному напрямку через блокаду морських портів і непристосованість наземної логістики на західних кордонах країни до настільки значних обсягів вантажоперевезень.

    Також тиск на ціни продовжують чинити прогнозовані високі перехідні залишки вказаної культури у поточному МР, просування посівної кампанії та зменшення закупівельної активності більшості переробників та комбікормових підприємств на тлі наявних раніше сформованих запасів сировини.

    Ціни попиту на фуражну кукурудзу більшості покупців у порівнянні з початком минулого тижня знизилися на 100-300 грн/т і станом на 27 квітня варіюються переважно в межах 5900-7100 грн/т СРТ.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.