• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні спостерігається затримка видачі ліцензій на експорт пшениці
    Опубликовано: 2022-04-20 16:01:00

    В Україні експорт пшениці хоч і не заборонений, проте спостерігається певна затримка в отриманні ліцензій експортерами. Внутрішній попит в Україні суттєво перенасичений пропозиціями. Про це повідомляє SPIKE BROKERS, пише agronews.ua.

    Млини в Румунії/Польщі/Угорщині/Словаччині готові платити за продовольчу пшеницю з України в діапазоні 360-400 $/т в залежності від логістики. Рівні цін українських млинів залишаються в діапазоні 7‘000-7‘500₴ DAP завод.

    До того ж, ціни на соняшник знизилися за деякими напрямками. В основному були перенасичені пропозиціями Румунія та Болгарія.

    Звичайний соняшник скоригувався до рівня 735-745 $/т DAP південь Румунії та північ Болгарії. Більш дальні напрямки в Болгарії торгувалися на рівнях до 770 $/т DAP доставлено до заводу. Премія за ВО соняшник зберігається в діапазоні 40-50 $/т.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.