• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Житомирщині окупанти знищили свиноферму
    Опубликовано: 2022-04-19 11:06:38

    Сільськогосподарські підприємства Житомирщини постраждали від бойових дій. Про це йдеться у повідомленні Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної (військової) адміністрації, пише agronews.ua.

    «Воєнні дії, заміновані території — це ті негативні фактори, які не оминули Житомирську область», — констатують у відомстві.

    Так, у області знищено та частково пошкоджено приміщення у сільськогосподарських підприємствах, деякі з них знаходяться в аварійному стані, пошкоджений елеватор компанії ТОВ «ВП Полісся» в Овруцькій громаді, заміновані поля та пошкоджене майно ФГ «Кавецького», що здійснює діяльність на території Народицької громади та декількох сільськогосподарських підприємств Ушомирської громади.

    «В Овруцькій громаді в ТОВ «АПК Дубовий гай» знищено приміщення, де утримувалось поголів’я свиней, також пошкоджене приміщення для зберігання зерна», — підсумували в адміністрації.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.