• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США нарешті почнуть інвестувати у виробництво добрив
    Опубликовано: 2022-03-28 13:51:51

    США нарешті почнуть інвестувати у виробництво добрив

    Виробники добрив США були, м’яко кажучи, економічно не самостійними. Наприклад, у 2021 році вітчизняний виробник карбаміду CFI переміг у боротьбі з дешевим КАС із РФ суто політичним шляхом.

    Витрачати ресурси на заборону дешевих добрив замість підтримки внутрішнього виробника — не найефективніша стратегія. Але Війна Росії проти України остаточно розставила пріоритети.

    Міністерство сільського господарства США надасть $250 млн у рамках нової програми грантів для підтримки незалежного, інноваційного та сталого американського виробництва добрив для постачання американських фермерів. Також мінсільгоспу проаналізує ринок насіння та ЗЗР. Гроші будуть взяті з рахунків Товарно-кредитної корпорації (CCC), аналогічно, як це було зроблено для розвитку виробництва м’яса та птиці.

    Нова програма ставитиме перед виробниками такі пріоритети, як незалежність (від зовнішніх постачальників), інноваційність, стійкість та орієнтацію на фермерів. Заявки на гранти почнуть приймати не раніше літа 2022 року.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.