• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сєвєродонецький «Азот» зупинив виробництво та вивіз хімікати
    Опубликовано: 2022-03-23 09:29:45

    Сєвєродонецький «Азот» зупинив виробництво та вивіз хімікати

    У зв'язку з появою в ЗМІ інформації про начебто мінування складів з аміаком на Сєвєродонецькому «Азоті», преслужба Group DF виступила з офіційною заявою.

    Як йдеться в повідомленні, зараз «Сєвєродонецький «Азот» як хімічне підприємство не становить жодної небезпеки для мешканців міста та регіону.

    На підприємстві було повністю вироблено (перероблено) аміак та звільнено аміакосховище.

    У зв'язку з початком військових дій на заводі повністю зупинено виробництво: зупинились всі ключові цехи, завод припинив виготовляти добрива.

    Залишки готової продукції (добрива) та хімікати, що знаходилися на території заводу, у повному обсязі вивезені з території підприємства за межі Луганської області.

    Служба безпеки та технічна служба заводу провели повний додатковий огляд усіх виробничих цехів та складів підприємства щодо наявності небезпечних хімічних речовин — такі речовини на території підприємства відсутні.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.