• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США та Канада вилучили російський алкоголь з обігу
    Опубликовано: 2022-03-01 14:09:30

    Горілка, один з найвідоміших російських експортних товарів, бойкотується в алкогольних магазинах і барах у США та Канаді на знак протесту проти вторгнення Росії в Україну. Про це повідомляє tsn.ua, пише agronews.ua.

    У Нью-Гемпширі губернатор Кріс Сунуну, республіканець, оголосив у суботу про вилучення «російських брендів міцних напоїв з наших магазинів алкогольних напоїв і вина».

    У штаті Огайо, де держава укладає контракти з приватними підприємствами на продаж алкогольних напоїв, губернатор Майк ДеВайн оголосив про припинення державних закупівель і продажу горілки «Русский стандарт».

    Луїза Лукас, провідний демократ в Сенаті штату Вірджинія, також закликає «вилучити всю російську горілку та будь-які інші російські продукти» з майже 400 державних магазинів Управління контролю за алкогольними напоями Вірджинії.

    Сенатор Том Коттон, республіканець від Арканзасу, написав у Twitter: «Викиньте всю російську горілку і разом з боєприпасами та ракетами відправте порожні пляшки в Україну для приготування коктейлів Молотова».

    Рада з контролю за алкогольними напоями Онтаріо оголосила, що видалить «усі продукти, вироблені в Росії» зі своїх понад 600 магазинів. Такі ж обмеження є у провінціях Манітоба і Ньюфаундленд.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.