• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вартість користування зерновозами УЗ зросте вже у лютому
    Опубликовано: 2022-01-30 12:00:01

    Наступного тижня відбудуться аукціони щодо розподілу зерновозів філії «Центр транспортної логістики» АТ «Укрзалізниця» у період з 1 по 5 лютого, повідомив заступник директора департаменту комерційної роботи товариства Валерій Ткачов. Про це повідомляє railinsider.com.ua, пише agronews.ua.

    За словами Валерія Ткачова, 24 січня УЗ розіграє на торгах маршрутні відправки з подачею 1—5 лютого. Наступного дня мають пройти аукціони щодо групових відправок у цей же період без розподілу за полігонами навантаження.

    Що ж до початкової ставки на торгах, то маршрутні відправки вартуватимуть від 2000 грн/добу за 1 вагон, а ціна групових зросте до 2100 грн.

    Як зауважив посадовець, це пов’язано з високим відсотком утилізації (використання) зерновозів Укрзалізниці — понад 80%.

    «Надалі планується проводити кілька аукціонів на один і той же період щодо такого роду рухомого складу. Спочатку оголошуватимуться місячні маршрутні (з терміном подачі наступного місяця), потім — маршрутні з подачею вагонів за 7—9 діб, а насамкінець — групові з подачею за 7—9 діб», — розповів представник УЗ.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.