• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аграрії вдвічі скоротять використання міндобрив
    Опубликовано: 2022-01-23 11:01:56

    Цього року обсяги використання міндобрив аграріями істотно скоротяться через їх подорожчання. Таке скорочення може сягнути до 50%. Передусім це стосується малих та середніх сільгоспвиробників. Такими прогнозами поділився директор із сільськогосподарського виробництва компанії НІБУЛОН Костянтин Хмельницький в інтерв’ю журналу The Ukrainian Farmer, пише agronews.ua.

    За його словами, великі господарства також проведуть ревізію, можливо, застосують диференційований підхід – у зонах із підвищеною вологістю добрив закуплять на 100%, у зоні ризикованого землеробства ці обсяги можуть скоротитися наполовину

    «Звісно, це може вплинути на врожайність, щоправда, у посушливій зоні не набагато. Імовірно, таким шляхом підемо й ми», – зазначив фахівець.

    У компанії зокрема розглядають можливість замінити форму добрив або ж будуть купувати оперативно, за потреби. Наприклад, коли випаде достатньо опадів. У такому разі добрива можна купити прямо в порту.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.