• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До газових аукціонів допустили ще 9 хлібовиробників
    Опубликовано: 2022-01-20 17:05:29

    За результатами засідання Комітету з нагляду, до списку допущених до торгів, що здійснюватимуть закупівлю газу власного видобутку на біржі для задоволення потреб суб’єктів господарювання додано 9 виробників продовольчих товарів (хлібовиробників). Про це повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України, пише agronews.ua.

    «За результатами вчорашнього засідання комітету з нагляду, список допущених до торгів, що здійснюватимуть закупівлю газу власного видобутку на біржі для задоволення потреб суб’єктів господарювання з переліку, затвердженого наказом Мінагрополітики від 5 січня 2022 року оновлено», — йдеться в повідомленні.

    Так, додано 9 виробників продовольчих товарів (хлібовиробників) що мають істотну соціальну значущість, яких допущено до торгів на біржі для закупівлі газу власного видобутку, на січень, а саме : ТОВ «Васильківхлібпродукт»; ТОВ «Ізюмський хлібокомбінат „Кулиничі“»; ТОВ «Солодка хата»; ТОВ «Люботинський хлібопродукт»; ТОВ виробничо-комерційна фірма «Марганецький хлібозавод»; Фізична особа-підприємець Кіріченко В. Л.; ТОВ «Умань Хліб Трейд»; ТОВ «Луцький хлібокомбінат»; Фізична особа-підприємець Патяка І. В.

    Зауважимо, що наступні торги з продажу газу власного видобутку для соціальних підприємств відбудуться 18 січня.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.