• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В центрі України озимі знаходяться в задовільному стані
    Опубликовано: 2022-01-09 15:25:07

    В центрі України озимі знаходяться в задовільному стані

    Сільгоспвиробники центральних областей України повідомляють, що стан посівів озимих культур у регіоні переважно оцінюється як задовільний.

    Про це повідомляє «АПК-Інформ».

    За словами аграріїв, це пов'язано із посушливими погодними умовами в регіоні з початку сівби та до розвитку культури. При цьому окремі виробники повідомляли про можливе пересівання озимих культур через відсутність сходів.

    Зазначається, що аграрії звертають увагу на наявність достатнього снігового покриву на полях, який убезпечить посіви при зниженні температурного режиму. Нині зернова знаходиться на стадії сходів — початку кущіння.

    Повідомляється, що згідно з даними Мінагропроду, площа сівби озимих зернових під урожай 2022 р. у центральних областях України (Вінницька, Дніпропетровська, Київська Кіровоградська та Черкаська) склала 2 млн га.

    Нагадаємо, перезимівля озимих в Україні у другій декаді грудня триває без погроз. У другій декаді місяця переважала дуже тепла для середини грудня погода з температурами за нормою характерними для середини листопада.

    https://latifundist.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.