• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна може наростити площі під горохом та бобовими в 2022 р. — прогноз
    Опубликовано: 2022-01-09 14:22:43

    Україна може наростити площі під горохом та бобовими в 2022 р. — прогноз

    Консалтингова агенція «УкрАгроКонсалт» очікує на збільшення посівних площ під горохом та іншими бобовими культурами у 2022 році.

    Про це повідомила аналітик зернового ринку компанії «УкрАгроКонсалт» Марина Маринич, пише прес-служба.

    Згідно із повідомленням, зростанню площ під горохом сприятиме зростання як експортної ціни, так і внутрішньої ціни за відносно стабільного експортного попиту. Внутрішні ціни на інші бобові також показують підвищуючу тенденцію.

    Крім того, інтерес фермерів до вирощування цієї культури та інших бобових може зрости також на тлі збільшення цін азотних добрив в Україні та світі.

    «Ще одним стимулом, який би допоміг розвитку бобової галузі в Україні, може стати доступ на ринок Китаю. За інформацією Держпродспоживслужби, найближчим часом очікується узгодження документів про відкриття китайських ринків м’яса, птиці, гороху для продукції з України, що також може стати сигналом збільшення посівних площ під горохом для передбачливих фермерів», — прокоментувала аналітик.

    Нагадаємо, що хоча посівна кампанія ярих культур розпочнеться, здавалося б, нескоро, починати готуватися до неї можна вже зараз. А оскільки основою майбутньої врожайності є здорове та якісне насіння, вони рекомендують тим, хто в наступному сезоні планує сіяти кукурудзу, перед придбанням обов’язково дослідити посівний матеріал в лабораторних умовах.

    https://latifundist.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.