• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За програмою 5-7-9 бізнес отримав кредитів більше, ніж на 80 млрд грн
    Опубликовано: 2022-01-07 11:07:14

    За програмою 5-7-9 бізнес отримав кредитів більше, ніж на 80 млрд грн

    Від старту Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» (з лютого 2020 року) банки-учасники видали 31 658 кредитів на загальну суму 81,4 млрд грн. 

    Про це повідомила прес-служба Міністерства економіки України. 

    З них майже 23,2 млрд грн — рефінансування попередньо отриманих позик, 9,9 млрд грн підприємці отримали на капітальні інвестиції та 48,2 млрд грн — в якості антикризових кредитів на поповнення оборотних коштів. 

    Найактивнішими учасниками програми є представники сільського господарства (43%), торгівлі та виробництва (26%) та промислової переробки (17%). За регіональною класифікацією лідерами є Львівська, Харківська, Дніпропетровська області та м. Київ (10%). 

    За останній тиждень 2021 року банки-учасники програми «Доступні кредити 5-7-9%» підписали 568 договорів на суму 1,9 млрд грн. Зокрема, 1,5 млрд грн від загальної суми укладених за останній тиждень угод складають антикризові кредити на поповнення оборотних коштів, а майже 267 млн грн — це видані уповноваженими банками угоди з рефінансування попередньо виданих кредитів. 

    Наразі Фонд розвитку підприємництва уклав угоди про співробітництво вже з 40 банками, серед яких УкргазбанкОщадбанкПриватбанкУкрексімбанк, Банк ПУМБ, ТАС Комбанк, Креді АгрікольАгропросперіс БанкПравекс банк та ін.

    https://latifundist.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.