• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відбулася перша у новому році зустріч представників молочної галузі
    Опубликовано: 2022-01-09 15:09:32

    На платформі Робочої групи з питань розвитку молочної галузі при Мінагрополітики у форматі zoom-конференції відбулася нарада з представниками галузевих асоціацій, переробних підприємств, наукових установ, провідних експертів. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію міністерства.

    Під час заходу відбулася дискусія з проблемних питань молочної галузі. Зокрема, представниками молокопереробних підприємств було висловлено занепокоєння щодо питання якості молока-сировини, а виробниками молока – стосовно не зниження закупівельних цін на молоко.

    За результатами обговорення сторони висловили готовність й надалі конструктивно обговорювати та співпрацювати в питаннях напрацювання пропозицій стосовно розроблення стратегічного документа з розвитку молочної галузі до 2030 року, а також інструментів державної підтримки молочної галузі.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.