• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні впали ціни на сало
    Опубликовано: 2021-12-16 14:08:55

    Останнім часом в Україні трохи подешевшало сало. У листопаді ціна била рекорди й воно коштувало більше ніж відбірне м’ясо – від 150 грн/кг і вище, часом ціна сягала й 185 грн. Про це повідомляє Главком, пише agronews.ua.

    У середині грудня ситуація змінилася: кілограм домашнього сала на базарах можна купити за 120-140 грн. У магазинах можна знайти сало і за 100 грн/кг.

    Зазначимо, віцепрезидентка Національної академії аграрних наук України Ануш Балян повідомила, що на ринку сала спостерігається тривожна тенденція – скорочення його пропозиції. Це пояснюється зміною орієнтації сільгоспвиробників. Вони зараз віддають перевагу м’ясній породі свиней, які швидко набирають вагу.

    «Ми практично втратили породу свиней Українська біла, а на німецьких прилавках таке м’ясо і сало вдвічі дорожче інших», – повідомила Балян.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.