• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ПриватБанк виставив на продаж другий портфель безнадійних карткових кредитів на 2 млрд. грн
    Опубликовано: 2021-12-07 15:27:15

    Наглядова рада ПриватБанку затвердила рішення щодо організації продажу права вимоги за другим портфелем карткових кредитів загальною сумою майже 2 млрд. грн. Згідно з умовами продажу, учасникам ринку буде запропоновано портфель, що складається з понад 400 тисяч “безнадійних” кредитів. Онлайн-аукціон пройде 28.12.2021 року на відомому на ринку продажу проблемної заборгованості України майданчику First Financial Network (FFN) www.ffncorp.com

    Умови продажу будуть максимально чесними та прозорими - права вимоги за таким портфелем будуть запропоновані на голландському аукціоні та включатимуть лише тіло кредиту та нараховані відсотки. До участі у конкурсі будуть допущені лише професійні компанії, що відповідають законодавчим нормам та вимогам ліцензування НБУ. 

    Мова йде виключно про кредити, класифіковані як “безнадійні”.

    Портфель для продажу включає кредити, списані за рахунок сформованих резервів під кредитні збитки, при цьому позичальники не мають іншої заборгованості перед банком, окрім заборгованості за кредитною карткою, та не користуються його розрахунковими та депозитними послугами.

    Трансляція торгів буде публічною та доступною за таким посиланням: https://lsn.eu.ffncorp.com/AuctionMonitor.  З метою захисту конфіденційності інвесторів, учасники будуть знеособлені.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.