• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зростання цін: в Україні подорожчали м’ясо, риба й масло
    Опубликовано: 2021-11-15 09:07:25

    З жовтня 2020 року по жовтень 2021 року в Україні подорожчали всі продукти тваринного походження. Про це повідомляє УНН з посиланням на Державну служба статистики.

    Деталі

    У жовтні 2021 року сало в середньому по Україні продавалося по 90,24 грн за кг (на 19,8% дорожче, ніж у жовтні 2020 року); яловичина – по 175,51 грн за кг (на 22,5% дорожче); свинина – по 124,58 грн за кг (на 4,6% дорожче); куряче філе – по 117,47 грн за кг (на 30,5% дорожче); курятина у тушках – по 72,42 грн за кг (на 33,2% дорожче); ковбаса варена першого ґатунку – по 115,56 грн за кг (на 12,7% дорожче); яйця – по 30,30 грн за десяток (на 36,5% дорожче); морожена риба – по 86,25 грн за кг (на 7,4% дорожче).

    Молоко пастеризоване жирністю до 2,6% за вказаний період зросло у ціні на 9,7% (до 27,63 грн за кг); сири м’які жирні – на 11,1% (до 120,22 грн за кг); сметана жирністю до 15% – на 16,5% (до 72,96 грн за кг); вершкове масло – на 12,6% (до 49,13 грн за 200 г).

    Юліана Росковінська

    Источник: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.