• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Вінниччині запрацював новий елеватор
    Опубликовано: 2021-10-16 14:01:58

    У Вінницькій області урочисто відкрили новий елеватор «Летичів Агро» компанії MVA Group.  Потужність одночасного зберігання підприємства становить 40 тис. тонн.

    Як повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на Elevatorist.com,  зерносховище побудували на території колишнього цукрового заводу трохи менше, ніж за рік.

    «Ми почали будувати елеватор у вересні минулого року, а в експлуатацію ввели в серпні. В підприємство інвестували понад $10 млн. Намагалися його зробити максимально компактним і максимально гнучким з точки зору технологій», – розповів власник і директор компанії «Пі Консалт», керуючий партнер MVA Group Костянтин Півень.

    На елеваторі вже почали приймання як власного зерна компанії, так і поклажедавців. Після запуску на підприємстві прийняли майже 10 тис. тонн зерна, в т.ч. пшеницю, ріпак і соняшник. Найближчими днями почнеться активний завіз кукурудзи нового врожаю. У сезоні 2021/22 на елеваторі планують зробити три оберти: один за рахунок власного зерна компанії й ще два у співпраці з клієнтами.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.