• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Озвучено оновлені ціни на печериці в Україні
    Опубликовано: 2021-10-05 12:02:36

    Ціни на печериці в Україні знову змінилися. Про це повідомляє umdis, пише agronews.ua.

    Київська область. Ціна білих печериць у господарствах – до 35 грн/кг, на оптовому ринку – близько 37 грн/кг, в мережі супермаркетів – 50-52 грн/кг. Ціна коричневих печериць в мережі супермаркетів – 57 грн/кг. Ціна гливи у господарствах – 45 грн/кг. Гриба мало, попит є.

    Львівська область. Ціна білих печериць у господарствах – 33 грн/кг, на оптовому ринку – 39-40 грн/кг. Гриб є, попит середній.

    Івано-Франківська область. Ціна білих печериць у господарствах – 35-36 грн/кг, на оптовому ринку – 39-40 грн / кг. Гриб є, попит на колишньому рівні.

    Тернопільська область. Ціна білих печериць у господарствах – 36 грн/кг, на оптовому ринку – 38 грн/кг. Гриб є, попит середній.

    Харківська область. Ціна білих печериць на оптовому ринку – 40 грн/кг. Гриб є, попит на колишньому рівні.

    Черкаська область. Ціна білих печериць у господарствах – 33 грн/кг, на оптовому ринку – 36 грн/кг. Гриб є, попит на колишньому рівні.

    Одеська область. Ціна білих печериць у господарствах – 38-40 грн/кг, у мережі супермаркетів – 59 грн/кг. Гриба небагато, попит середній.

    Херсонська область. Ціна білих печериць у господарствах – 39 грн/кг, у мережі супермаркетів – 46 грн/кг. Гриб є, попит стабільний.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.