• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Квот на імпорт азотних добрив не буде
    Опубликовано: 2021-10-01 08:13:40

    Квот на імпорт азотних добрив не буде

    Міністр агрополітики Роман Лещенко написав на своїй офіційній сторінці у Facebook, що суд поставив крапку в питанні введення квот на імпорт азотних добрив.

    Як розповів міністр, ПрАТ «АЗОТ», що входить до групи компаній Ostchem, відкликав позов до Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі та Мінекономіки щодо введення квот на імпорт азотних добрив.

    «Шостий апеляційний адміністративний суд закрив провадження. Отже, квот на імпорт азотних добрив не буде. Таке рішення суду є довгоочікуваним та позитивним для всієї аграрної спільноти! Це результат активної позиції та роботи представників аграрних асоціацій ВАР та УКАБ, які виступили третіми сторонами в суді, відстоювали інтереси агровиробників і намагалися довести Феміді всі негативні наслідки введення квот на імпорт азотних добрив як для агросектору, так і для економіки країни в цілому», - зазначив міністр.

    Роман Лещенко додав, що Міністерство аграрної політики та продовольства України завжди виступало проти будь-якого квотування імпорту добрив.

    «Воно знищує справедливу конкуренцію, дозволяє монополізувати ринок добрив та призводить до збільшення їх вартості. Таку позицію наша команда відстоюватиме й надалі», - наголосив Міністр агрополітики.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.