• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Нібулон» вперше провів річкою унікальний караван з зерном
    Опубликовано: 2021-09-18 13:43:58

    «Нібулон» вперше провів річкою унікальний караван з зерном

    Фахівці судноплавної компанії та відділу логістики «Нібулона» здійснили новий крок у транспортуванні вантажів водними шляхами.

    Урейс Миколаїв – Нова Одеса річкою Південний Буг вийшов об’єднаний караван у складі 1 буксира-штовхача, 4 барж та 1 портового буксира (замість звичних 1 буксира-штовхача та 1-2 барж).

    Реалізація такого рішення оптимізує логістичний ланцюжок водних перевезень компанії Південним Бугом, а також покращує екологічну та інфраструктурну ефективність за цим напрямком. Адже кожен один такий рейс забезпечує транспортування річкою із Нової Одеси та Вознесенська на зовнішній рейд Миколаївського морського порту понад 9,0 тис. тонн вантажів замість 4,0 тис. тонн двома баржами.

    Це означає, що 375 вантажівок (ще 208 на додачу до 167 вантажівок від 4,0 тис. тонн) не заїдуть до Миколаєва на різні перевантажувальні термінали, адже їм буде логістично й економічно вигідніше вивантажуватись ближче до місця збору або зберігання врожаю за напрямком автошляху у Новій Одесі та Вознесенську.

    Слід відзначити, що і 9,0 тис. тонн – не межа для барже-буксирного складу із 4 баржами, адже це лише 70% від загальної вантажопідйомності цих суден. Окрім того, при використанні модернізованих суден проекту В5000М можна збільшити вантажоперевезення одного рейсу більше ніж вдвічі.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.