• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Компанії-гіганти Lindsay та Cargill хочуть підтримати реалізацію іригаційної реформи
    Опубликовано: 2021-09-22 16:29:11

    Компанії-гіганти Lindsay та Cargill хочуть підтримати реалізацію іригаційної реформи

    Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко перебуває з робочим візитом у США разом із Президентом України та Урядовою командою.

    Про це він написав на своїй офіційній сторінці у Facebook.

    «Зустрічалися з провідними представниками американського бізнесу, які працюють, зокрема, і в аграрному секторі. На зустрічі були присутні аграрні компанії-гіганти Lindsay та Cargill. Вони відзначилися глобальним інвестуванням в агросектор. Було приємно почути від таких масштабних компаній схвальні відгуки про успішність реалізації земельної реформи, збільшення продуктивності в с/г, а також ефективне відшкодування ПДВ в автоматичному режимі», – розповів Роман Лещенко.

    Він зазначив, що обидві компанії наголосили на важливості проведення іригаційної реформи в Україні та підтвердили своє бажання сприяти в реалізації відповідного проекту, бо вбачають у ньому стратегічну перспективу на роки.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.