• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Артемсіль» цьогоріч збільшила виробництво на 70%
    Опубликовано: 2021-08-26 14:03:44

    Державне підприємство «Артемсіль» у січні-липні 2021 року видобуло 923,5 тис. тонн солі, що на 70,3% більше ніж за анологічний період минулого року.

    Про це повідомила пресслужба Артемсолі.

    «Державне солевидобувне підприємство за підсумками 7 місяців 2021 року випустило 923,5 тисячі тонн солі. Обсяг виробництва на 6,9% більше запланованих показників і на 70,3% перевищує показник минулого року», – йдеться у повідомленні.

    Також зазначено, що тільки за підсумками липня рудниками підприємства було видобуто і перероблено 141,5 тис. тонн солі, що на 18,2% перевищує заплановані показники і на 72,8% більше, ніж в липні 2020 року.

    За 7 місяців 2021 року спостерігається зростання попиту практично на всі види продукції. Так, більше ніж в два рази зросли обсяги виробництва солі, яка відвантажується без упаковки (навалом). Цього виду продукції було випущено 702,7 тис тонн, або 76% – від загального обсягу видобутку.

    Зауважується, що Артемсіль збільшує відвантаження продукції в країни ближнього і дальнього зарубіжжя, крім того, зростають і обсяги поставок і на внутрішній ринок.

    Инф. finance.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.